Chrome, Great Escape, Warlords IV - pics
zdroj: tisková zpráva

Chrome, Great Escape, Warlords IV - pics

22. 6. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Sci-fi akce od polského studia Techland Chrome byla sice slibována na začátek léta, ale nedávno byla odložena až na září kvůli chybám zjištěným ve veřejné betě.

Aby nás tvůrci trochu nalákali, uvolnili na serveru ActionVault osm nových screenshotů. Chrome bývá často přirovnávána k dnes již legendární Halo, o jejich podobnosti, rozdílnosti a nejen tom jsme si povídali v rozhovoru s designerem hry Bartekem Paulem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Chrome galerie  ||  Great Escape galerie  ||  Warlords IV galerie

Dokončení již v červenci nebo srpnu by se měla dočkat i Great Escape, akční hra z prostředí zajateckých táborů během 2. světové války, navrhovaná podle známé filmové klasiky. Na hře pracují Pivotal Games, tedy tým, který zplodil Conflict: Desert Storm a chystá též jeho druhý díl. Podle prvních dojmů redaktorů C&VG je hra trochu ve stylu Metal Gear Solid, i když další zjištění ukázalo, že samotná špionáž nehraje až takovou roli. Pokud máte zájem, mrkněte se na toto nové video (6 MB, DivX) přímo ze hry.

V tahové strategii Warlords IV: Heroes of Etheria se budete muset klasicky starat i o vývoj svých postav. Hrdiny si vyberete z jedné z válčících stran Etherie a projdete s nimi celou kampaň, která má být dynamická a nelineární. Oproti svým předchůdcům se Warlords IV dočká několika vylepšení, především co se týče systému magie a umělé inteligence, objevit by se měly též nové rasy. Warlords IV očekáváme koncem roku 2003, více se dozvíte zde, nové obrázky pak naleznete tady.

kate

Nejnovější články