Caesar IV - na co se připravit?
zdroj: tisková zpráva

Caesar IV - na co se připravit?

21. 7. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Vivendi Universal vypustila druhý trailer (15 MB) a deset nových screenshotů z očekávané budovatelské strategie Caesar IV, kterou ve svých dílnách kutí vývojáři z Tilted Mill Entertainment, aby ji stihli uvést na pulty obchodů letos v září.

Tato hra vás nechá pocítit na vlastní kůži rozsáhlost Říše římské, během toho, co budete budovat svá města a provincie v pěti různých geografických regionech. Nové ukázky prezentují oblasti Severní Evropy, Středozemí a pouštní teritoria rozmáhajícího se impéria. Každé z prostředí, které budete mít jako guvernér aspirující na post cézara na starost, vám zamotá hlavu svým jedinečným způsobem. Strategii budete muset přizpůsobit topografickým a klimatickým změnám. K dispozici je jinak také nový trailer.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vivendi poskytla zároveň popis jednotlivých regionů. Ve Středozemí vás přivítá teplé a slunné počasí s průměrnou intenzitou dešťů. Terén je hornatý a skalnatý, vegetace převážně křovinatá nebo nízké dřeviny, pokrývající krajinu. Farmáři se soustřeďují hlavně na chov ovcí a pěstování vinné révy, oliv a zeleniny. Útoky se dají očekávat ze strany Galů, Kartaginců a Řeků. Severní Evropa je chladná, brzy se stmívá, působí melancholicky. Deště jsou časté a přecházejí v sníh. Terén je převážně rovinatý, ale místy jsou tu vysoké hory. Samozřejmostí jsou husté a rozsáhlé lesy. Farmáři zde chovají dobytek, pěstují obilí a zeleninu. Oponenty jsou Germánci a Galové. Pouště Středovýchodu jsou horké a slunečné, s velmi malou intenzitou dešťů, zato s příležitostnými písečnými bouřemi. Krajina je písečná a skalistá, vegetace velmi řídká. Akorát sem tam nějaká palma a tráva. Něco pěstovat se dá pouze v některých, úrodných oblastech. Výpady čekejte ze strany Parthianů. Při hře vás bude v každé ze zmíněných oblastí doprovázet tématická hudba.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články