Breed, Codename: Panzers, Far Cry
zdroj: tisková zpráva

Breed, Codename: Panzers, Far Cry

5. 12. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V únoru příštího roku můžete očekávat invazi mimozemské rasy zvané Breed.

Už několikrát jste tyto podivné a zákeřné potvory mohli vidět v různých filmečkách, ale osobně jste se s nimi mohli podrobněji seznámit teprve včera, prostřednictvím hratelného single-playerového dema. Kromě onoho dema této sci-fi 3D střílečky pojmenované podle úhlavního nepřítele vám ovšem nabízíme ještě i pár nových screenshotů, které můžete vidět v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Breed galerieCodename: Panzers galerieFar Cry galerie

Někdy v první polovině příštího roku můžete prý očekávat i další hru, ze které jsme vám přinesli nové ukázky. Jmenuje se Codename: Panzers, je to taktická strategie a je zasazena do prostředí 2. světové války. Tento titul by vás měl obšťastnit třemi kampaněmi, realistickými jednotkami a více než 50 historicky přesnými řiditelnými vozidly, velkým arzenálem zbraní, multiplayerem a řadou dalších věcí.

Do třetice se vydáme na výlet na nějaký z pacifických ostrovů. Nepůjde ovšem o šmírování spoře oděných sličných děv na pláži, nýbrž o boj o přežití. Za každou palmou se zde totiž skrývá nebezpečí v podobě po zuby ozbrojeného vojáka lačnícího po vaší krvi. Ano, tušíte správně, jedná se o střílečku Far Cry z dílen studia Crytek. Jak jistě již víte, této hry se nedočkáte letos, ale až v prvním čtvrtletí příštího roku.

korgull

Nejnovější články