Blade & Sword - nová RPG ve stylu Diabla
zdroj: tisková zpráva

Blade & Sword - nová RPG ve stylu Diabla

5. 10. 2003 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářské studio Pixel (Čína), které mohou znát zejména fanouškové RPG, neboť je to tým, který má za sebou titul Prince of Qin, nyní spolupracuje ještě se studiem Baya (Taiwan) na nové RPG s názvem Blade & Sword.

Má jít o akční RPG, tudíž zde bude dosti často docházet k soubojům, při nichž budou navíc využita starověká čínská bojová umění. I proto se celá hra ponese tak nějak v duchu buddhismu či lámaismu. Ve své podstatě vám bude hra připomínat Diablo II, ovšem, jak tvrdí oficiální stránky, po chvíli se možná začnete cítit jako v nějaké bojovce od Capcomu, SNK či jiných firem známých pro takové herní projekty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Narozdíl od jiných RPG, kde pouze své postavičce kliknutím myši na cíl ukážete, nač má zaútočit a ona to vykoná, v Blade & Sword budete svého hrdinu ovládat poněkud více. Budete moci udat, jaký konkrétní pohyb by měl provést. K dispozici přitom budete mít celou škálu různých Kung Fu úderů, chvatů a hmatů. Hra má být vybavena také multiplayerem, který hráčům poskytne zcela odlišný zážitek než single-player. To pro jiný způsob interakce, jiné strategické postupy i způsob myšlení. Kdy by se měla Blade & Sword objevit na trhu, zatím nebylo uvedeno, ale jestli jste zvědavi, jak tato hra vypadá, navštivte naši galerii, kde je k vidění spousta obrázků z její původní asijské verze.
zdroj: RPGDot

korgull

Nejnovější články