Stahujte remake Space Quest II
zdroj: tisková zpráva

Stahujte remake Space Quest II

23. 1. 2012 15:15 | Novinky | autor: levis |

Fanoušci stařičké vesmírné adventury Space Quest 2: Vohaul's Revenge si od minulého týdne mohou stáhnout neoficální 32bitový remake, který připravili vývojáři z Infamous Adventures. V aktuální verzi 1.1 se nabízí ke stažení zdarma v edici pro Windows (470MB, mirror zde, port pro Macintosh bude následovat) a za prvních pár dnů po něm sáhlo 20 tisíc hráčů.

zdroj: Archiv

Na remaku se pracovalo pět let, zhruba od té doby, co vývojáři přepracovali do moderního hávu King's Quest III. Z původních autorů hry komunikovali jedině se Scottem Murphym a Joshem Mandelem, jenž v remaku namluvil postavu Davida Letterdroida. Všechny postavy a pozadí jsou překreslené, jak se můžete sami přesvědčit v dobovém traileru a la americká televize 50. let:

Space Quest II je přímým remakem, kde autoři upravili jen zcela minimální část hry: pár dialogů vypravěče bylo z kosmetických důvodů zkráceno, epizoda s bludištěm ve vinné révě se lehce upravila kvůli ovládání na myši a jinak přibyl jeden nebo dva filmečky, prostě proto, že se autorům chtělo. Nejvíc změn prý zaznamenáte, až se při hraní dostanete na asteroid.

Nejnovější články