Stahujte benchmark 3DMark 11
zdroj: tisková zpráva

Stahujte benchmark 3DMark 11

8. 12. 2010 10:10 | Novinky | autor: levis |

Futuremark dnes nad ránem vydal novou verzi známého benchmarku 3DMark 11, který obsahuje šest nových testů vycházejících z lokací Deep Sea a High Temple a jako obvykle si ho můžete stáhnout i v omezené gratis verzi přes některý z mnoha evropských serverů (280MB, mirrory CB, WF, německý Chip, polský CDR Lab, rumunské CG, britský eTeknix a další).

Bezplatná verze dovoluje neomezený počet benchmarků bez toho, aniž byste si museli program registrovat nebo se omezovat na určitou dobu jeho platnosti. Teprve po upgradu na placenou Advanced Edition, si ale odemknete všechna nastavení, zpřístupníte loopování benchmarku, neomezený prostor na síti pro své výsledky, použití 3DMarku pro komerční účely či nabudete lepší kontroly nad čísly z testu.

Ke spuštění nového 3DMarku budete potřebovat alespoň dvoujádrový procesor od Intelu či AMD, respektive jedno jádro s taktovací frekvencí 1.8GHz, dále 1GB operační paměti a grafickou kartu kompatibilní s rozhraním DirectX 11. 3DMark 11 už také funguje pouze na Windows 7 nebo Vistách a to především díky svým přednostem: hardwarové teselaci, volumetrickému nasvícení, hardwarovému generování hloubky ostrosti či GPU simulaci Bulletphysics. Vyjma zlepšeného online interfacu obsahuje letošní ročník také soundtrack od Pedra Camacha. Co letošní ročník nabídne si můžete ve zkratce přiblížit na následujících obrázcích a videu:

Nejnovější články