Simulace SnowRunner si v novém traileru utahuje z Death Stranding

17. 4. 2020 8:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Už se to blíží. Za ani ne dva týdny vyrazíte do divočiny, kde po lidech není ani památky. Jste schopní uvézt neuvěřitelné množství nákladu za předpokladu, že ho správně vybalancujete. Začnete obnovovat zdejší mosty a propojovat tak Ameriku. Možná to zní jako popis Death Stranding, ale ve skutečnosti jde o SnowRunner.

Když se to trochu přežene, tak k sobě Death Stranding a SnowRunner vážně nemají moc daleko. Sdílejí zasazení do Ameriky, i když simulace náklaďáků se vydá i do Ruska. V obou jde o překonávání náročného terénu, kterým se plahočíte s těžkým nákladem na „zádech“. A v obou budujete mosty pro usnadnění budoucích výletů.

Tvůrci SnowRunneru jsou si této nyní už neodmyslitelné podobnosti naprosto vědomí a dávají nám to najevo fantastickým trailerem, který si bez jakýchkoliv výčitek utahuje z posledního Kodžimova díla. Trailer doprovází příjemná hudba, ze které jsou cítit emoce, font titulky je velmi podobný tomu z trailerů Death Stranding a ženský hlas mluví o vašem velkém poslání.

zdroj: Focus Home Interactive

Marketingová kampaň SnowRunnera je s každým dalším materiálem lepší a lepší, a i kdyby nějakým záhadným způsobem nešlo o jednu z nejlepších her letošního roku, tento trailer rozhodně nebude zapomenut.

O samotné hře už ale moc novinek nečekejte. V minulých článcích jsme pokryli jak nové systémy simulace, tak i poctivý dodatečný obsah. A vydání už není daleko. Na strastiplnou hrdinskou cestu skrze nepřátelskou divočinu se vydáte 28. dubna na PlayStationu 4, Xboxu One a na PC (exkluzivně v Epic Storu).

Nejnovější články