SnowRunner po vydání vyrazí do Kanady a Wisconsinu s tunou placeného i bezplatného obsahu
zdroj: tisková zpráva

SnowRunner po vydání vyrazí do Kanady a Wisconsinu s tunou placeného i bezplatného obsahu

8. 4. 2020 8:00 | Video | autor: Patrik Hajda |

SnowRunner vypadá s každým dalším videem jako čím dál tím plnější hra. Už to není jen bezduché brodění bahnem od hromady se dřevem k pile. Záběr aktivit je mnohem širší a bude mít viditelný dopad na svět kolem vás. Už základ slibuje obrovskou porci vozidel a map, ale další obsah přibude po vydání formou updatů i skrze season pass.

Základní SnowRunner nabídne tři regiony (Aljašku, Michigan a ruský Tajmyr), které jsou dále rozdělené do několika oddělených map s možností jejich pozdějšího propojení po otevření tunelů. Po této divočině budete cestovat ve 40 upravitelných dopravních prostředcích s rozličnými účely a plnit různorodé mise. To vše se ale v prvním roce po vydání značně rozšíří.

Season pass pokryje rok dodatků rozdělených do čtyř fází. První započne pár týdnů po vydání hry a k Tajmyru přidá nový ruský region s několika mapami pokrytými sněhem. Zde se vydáte na misi, jejímž cílem je objevit potopenou válečnou loď z druhé světové války. S tím vám pomohou nová vozidla, která si zkrášlíte novými skiny.

zdroj: Focus Home Interactive

Ve druhé fázi se podíváte do Kanady, kde pomůžete vybudovat novou usedlost tím, že dělníkům přivezete materiál a nástroje. Nové stavby vám budou vznikat před očima podle toho, jak moc se budete snažit. A opět počítejte s novými vozidly a skiny.

Třetí fáze vás vezme do Wisconsinu a kromě dalších nových vozidel a skinů se teprve až tady vrátí dřevařství, které bylo prakticky jedinou aktivitou MudRunneru. Avšak ve SnowRunneru bude tento systém kompletně předělaný.

A konečně čtvrtá fáze zůstává zahalená tajemstvím. Půjde totiž o velké rozšíření s kódovým označením FMXPC a zajímalo by mě, co víc může nabídnout než předchozí fáze, které samy o sobě slibují opravdu hodně.

zdroj: Focus Home Interactive

Pokud se vám nechce kupovat k základní hře ještě sérii DLC, pak se nebojte, že byste přišli zkrátka. Tvůrci hodlají každou fázi doprovodit updatem pro všechny hráče. Nejprve dostanete novou aktivitu, extrémní náklad a skiny, poté nové typy nákladu a dodatečné moderské prvky a ve třetí fázi další novou aktivitu, funkční doplňky vozidel a další tuningové možnosti.

A to je teprve první rok. Pokud bude SnowRunner po roce díky komunitě stejně živý jako jeho předchůdci, pak se můžete těšit nejen na spoustu obsahu od modderů, ale třeba i oficiální dlouholetou podporu.

Ale nepředbíhejme. SnowRunner teprve vyjde 28. dubna v Epicu a na velkých konzolích.

Nejnovější články