zdroj: Mimimi

Shadow Gambit se loučí úplně posledním updatem: Modovacími nástroji

16. 12. 2023 8:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Tak nakonec ještě jedna novinka o Mimimi. Ne, bohužel pořád končí, a ano, nedávno vydaná DLC byla opravdu posledním obsahovým rozšířením. Teď ale studio na poslední chvíli a de facto už tak trochu „posmrtně“ vyrukovalo s ještě jedním zásadním updatem: Modovacími nástroji pro Shadow Gambit: The Cursed Crew.

Aktuálně vydaný Modding Tool je tak ve hře dostupný jako bezplatný update a podle všeho jde o poměrně velkou věc. Co s tím komunita udělá, se pochopitelně teprve uvidí, nicméně už z prvních náznaků a videí vypadají nové možnosti velice slibně.

Modding Tool vám totiž dovolí nastavovat cesty a rutiny stráží, jejich animace, umisťovat na mapu předměty, a dokonce i psát dialogy a tím pádem i fungl nové příběhy či rovnou celou kampaň.

V praxi si tak budete moct vytvořit celé kompletní mise i kampaně, byť se zdá, že s prostředím asi nic moc neuděláte, a tak budete nejspíš pořád vraždit na existujících mapách a ostrovech. Tak jako tak jde o geniální tah, neboť teď si mohou všichni ti rozumbradové, v čele se mnou samotným, vyzkoušet, jak těžké je udělat taktickou stealth strategii.

zdroj: Mimimi

Příjemným bonusem budiž fakt, že své výtvory budete moct i exportovat a sdílet s ostatními. Pár pěkných příkladů různých modů připravili Mimimi a najdete je tady, oznámení se všemi detaily do začátku pak tady. Hezčí rozloučení s hráči anii herním průmyslem než fakt, že své mistrovské dílo takhle otevřou komunitě, si Mimimi už snad ani vymyslet nemohli. Díky!

Nejnovější články