Po sedmi letech vývoje vychází realistická modifikace pro Battlefield 3
zdroj: tisková zpráva

Po sedmi letech vývoje vychází realistická modifikace pro Battlefield 3

12. 7. 2022 16:25 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Otřesný Battlefield 2042 se pomalu propadl do hlubin zapomnění, nedávnému spuštění první multiplayerové sezóně navzdory. Fanoušci značky se raději vrátili ke starším dílům, ať už je to předposlední Battlefield V, nebo prvoválečný Battlefield 1. Pokud vám ale nevadí výlet do ještě hlubší historie, možná vás zaujme následující ambiciózní projekt.

Po dlouhém sedmiletém vývoji byla dokončena modifikace jménem Reality pro Battlefield 3 z roku 2011. Autorský tým se snaží navázat na Project Reality, jednu z nejznámějších modifikací pro Battlefield 2, jejíž tvůrci se následně vrhli do vývoje vlastní hry a výsledkem jejich úsilí je úspěšná multiplayerová akce Squad.

Mod Reality pro Battlefield 3 cílí, jak už jeho název napovídá, na co nejrealističtější herní zážitek. Výrazným způsobem upravuje UI a odstraňuje prakticky veškeré prvky HUD, snižuje hodnotu Time to Kill, upravuje balistiku a přináší nové textury, mapy efekty a tak dále.

Termín vydání autoři stanovili na 17. července, tuto neděli tedy můžete zamířit na oficiální web projektu a mod si stáhnout. Není bez zajímavosti, že ačkoli Battlefield 3 nativně modování neumožňuje, toto omezení lze obejít skrz modovací nástroj Venice Unleashed pro engine Frostbite. Právě tímto způsobem přišel Reality Mod pro Battlefield 3 na svět.

Nejnovější články