Do Skyrimu míří modifikace, která odemkne kooperaci pro osm hráčů
zdroj: Foto: Bethesda

Do Skyrimu míří modifikace, která odemkne kooperaci pro osm hráčů

5. 7. 2022 14:20 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Pokud vám Skyrim z nějakého důvodu i po více než dekádě opětovného vydávání stále unikal, případně ho ještě pořád nemáte dost, můžete již brzy dostat další důvod, proč do legendárního RPG od Bethesdy naskočit. Tentokrát se totiž zmrzlými tundrami nemusíte plahočit sami.

Do hry míří modifikace, která odemkne kooperativní hraní pro až osm hráčů. Nese název Together Reborn a místo plánovaného beta testu autoři stihnou rovnou vydat plnou verzi 1.0. Vyjde v pátek 8. července v pět hodin odpoledne našeho času a stáhnout si ji můžete skrz web Nexus Mods.

Samozřejmě i po vydání ostré verze bude modifikace trpět porodními bolestmi, autoři tedy prosí o trpělivost (té vás ostatně Skyrim sám jistě naučil víc než dost), protože převod čistě singleplayerové hry do zážitku pro více hráčů s sebou nese řadu potíží a autorský tým se skládá ze skupiny studentů, kteří na modu pracují ve volném čase a zadarmo.

Některé problémy údajně vyřešit nejdou vůbec a hráči se s nimi musejí smířit, i tak je ale dle slov tvůrců modifikace funkční a zábavná a po všech stránkách převyšuje předchozí pokus jménem Skyrim Together.

Pokud vás zajímá, jak to celé může fungovat v praxi, ještě než mod vyzkoušíte na vlastní pěst, připravili autoři video z kooperace pěti hrdinů, na které se můžete podívat níže. Veškeré potřebné informace najdete zde.

Nejnovější články