Planetary Annihilation prý „bude až bude“
zdroj: tisková zpráva

Planetary Annihilation prý „bude až bude“

9. 12. 2013 17:37 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Kickstartované projekty mají jeden velký problém. Jen málokterým z nich se podařilo dodržet slíbenou dobu vydání a některé sklouzávají více a více do oblasti „někdy, časem.“ Realtimová strategie Planetary Annihilation je na tom ještě relativně dobře, kampaň byla ukončena v září loňského roku, takže hra nenabrala nějaké brutální zpoždění.

Nicméně, ještě se neví s jistotou, kdy opravdu hra vyjde. V novém updatu si totiž můžete přečíst „kvůli tomu, abychom přinesli co nejlepší možný zážitek našim současným i budoucím hráčům, jsme se rozhodli posunout odhadovanou dobu vydání na... až to bude hotové.“

Ale nezoufejte, hned v následujícím odstavci se dozvíte, že podle hrubého odhadu by hra měla vyjít v prvních měsících roku 2014. „Jsme opravdu šťastní z toho, co jsme dokázali do hry zatím vytvořit, ale chceme ještě nějaký čas, abychom si byli jistí, že vydáme nejlepší hru jakou umíme vytvořit,“ zní ze studia.

Připomeňme, že hra je v betě od září, takže probíhá rozsáhlé testování. Na samotném záměru raději oddálit vydání, než vydat nedodělek také není nic špatného. Navíc, Planetary Annihilation na tom s tím skluzem ještě není tak hrozně.

Nejnovější články