Pankrác se chce rozloučit s fanoušky v adventuře Polda 8. Pomůžete s financováním?
zdroj: Zima Software

Pankrác se chce rozloučit s fanoušky v adventuře Polda 8. Pomůžete s financováním?

12. 3. 2024 16:57 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Legendární česká adventura Polda zažívá dobré časy. V roce 2022 se vrátila se svým již sedmým dílem, na který na Hithitu přispělo 1200 lidí souhrnnou částkou 1,4 miliony korun, abychom se o rok později dočkali remasteru druhého dílu, který vybral rovnou 1,8 milionů korun.

Nyní se tvůrce série znovu vrací na platformu Hithit s cílem zafinancovat vývoj osmého dílu. Na vznik hry Polda 8 shání 1 088 888 korun. V době psaní článku, tedy krátce po odstartování kampaně, sbírá první desetitisíce.

Z příběhového hlediska čeká Pankráce únos z rodné vesnice Loupany, kdy po něm bude pátrat Monika z předchozího dílu, spolu s novou postavou, která se teprve musí představit. Hratelné budou všechny tři tyto postavy.

Vrátí se cestování časem, akční mezihry, český dabing slavných osobností, malovaná grafika Karla Kopice a dohrání hry by vám mělo zabrat zhruba 12 hodin. Osmý díl zároveň poslouží coby konečné rozloučení s Pankrácem. Důvodem je prostý fakt, že dabing postavy Luďka Sobotu již příliš vyčerpává a tvůrci herce nechtějí zneuctít tím, že by ho někým nahradili, případně nějak imitovali.

Pokud se hru podaří zafinancovat, tak se s jejím vydáním počítá na čtvrté čtvrtletí roku 2026. A pokud se podaří vybrat ještě o 200 tisíc korun víc, vznikne navíc před novou hrou kratší epizoda o 5 až 7 scénách, která osvětlí, co se dělo mezi pátým a šestým dílem série, kdy se Pankrác usadil v Egyptě.

Na Hithitu je obrovské množství úrovní podpory s nejrůznějšími doplňky a soškami, kdy digitální verze Poldy 8 začíná na 449 korunách, fyzická na 699 korunách a nechybí ani limitované edice, možnost pořízení starších dílů či mnohem dražší úrovně, díky nimž nadabujete postavu a pojíte pizzu s některým z dabérů.

Nejnovější články