Obávaný Pyramid Head ze Silent Hillu se vrací
zdroj: Frogwares

Obávaný Pyramid Head ze Silent Hillu se vrací

27. 5. 2020 11:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Co se Hideo Kodžima rozešel s Konami, není o novém Silent Hillu ani vidu, ani slechu. Jeho kdysi chystané Silent Hills jsou zrušené a Konami popírá nedávné spekulace o oživení a restartování celé značky.

Fanoušci si mohou zkrátit čekání na oznámení, které nemusí nikdy přijít, aspoň ve hře Dead by Daylight. Ta přivítá dvě postavy z univerza Silent Hill s otevřenou, krví potřísněnou náručí.

Už příští měsíc se všem hráčům Dead by Daylight naskytne možnost stát se ikonickým zabijákem zvaným Pyramid Head či The Executioner, který udělá vše proto, aby obětoval čtyři studentíky v asymetrickém multiplayeru.

Proti němu se postaví nová přeživší Cheryl Mason též známá jako Heather, které se podařilo nemožné. Přežila pekelný Otherworld, takže nejde o žádnou křehuli, která se snadno zalekne kdejakého psychopata. Oba nové přírůstky se potkají na nové mapě Midwichské základky.

zdroj: Behaviour Interactive

Není to poprvé, co se Dead by Daylight spojuje s jinou známou značkou. Předchozí rozšíření obsahují postavy z univerz Ash vs. Evil Dead, Stranger Things, Vřískot, Noční můra z Elm Street a další.

Rozšíření Silent Hill vyjde v červnu. Přesnější datum vydání zatím neznáme.

Nejnovější články