Nejzajímavější částí launch traileru Gears 5 je hlas Amy Lee z Evanescence
zdroj: tisková zpráva

Nejzajímavější částí launch traileru Gears 5 je hlas Amy Lee z Evanescence

10. 9. 2019 17:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Pokud jste se nejnovějších Gearsů nemohli dočkat, dost možná je hrajete už od pátku, kdy vyšly v ultimátní edici. Ta klasická si nicméně na své vydání počkala do dneška a doprovází ji minutový launch trailer, kde se Kait opět prohání na kluzáku a za doprovodu coveru The Chain od Fleetwood Mac v podání Amy Lee startuje svou motorovou pušku, aby to natřela obřímu Locusťákovi.

Náplní střílečky Gears 5 bude příběhová kampaň, kde se vydáte do nových míst, postavíte se novým nepřátelům a odkryjete nějaká ta temná tajemství pod povrchem planety Sera. A protože jde o pátý díl v pořadí (když nepočítám Judgment), máme tu i pět různých multiplayerových módů.

zdroj: Archiv

Gears 5 zatím v zahraničí sbírají dosti pozitivní hodnocení, na Metacriticu se verze pro Xbox One pyšní zprůměrovaným hodnocením 86 ze 100 na základě padesáti verdiktů. Na naší recenzi pilně pracujeme, respektive to dělá náš gearsí redakční specialista Aleš.

Přestože první díly Gears of War pocházejí z dílny Epic Games, pětku v jejich obchodě nenajdete. Už podruhé v sérii za hrou stojí tým The Coalition pod záštitou Xbox Game Studios. Místo toho pro ni tedy zamiřte na Steam, na Microsoft Store anebo rovnou na Xbox.

Nejnovější články