Nabít, zamířit a pal! Vyšla očekávaná tahová strategie s mechy BattleTech
zdroj: tisková zpráva

Nabít, zamířit a pal! Vyšla očekávaná tahová strategie s mechy BattleTech

25. 4. 2018 10:04 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V neděli jsem po delší době rozklikl položku podpořených projektů na svém účtu na Kickstarteru, abych zde s velkou radostí odškrtl doručení další hry. Právě tady jsem si uvědomil, že od kickstarterové kampaně strategie BattleTech podle stejnojmenné stolní hry uběhly již dva roky a kus. Docela dlouhé čekání na proměnění investice v zábavný zážitek. Ale jak to zatím z prvních ohlasů vypadá, napjaté vyčkávání se vážně vyplatilo.

Taktická strategie BattleTech od tvůrců novodobé série Shadowrun se (zdá se) povedla. Ze zahraničí k nám přilétají vesměs samé devítky. Chválí se jak soubojový systém, tak i manažerská část hry, kdy spravujete svůj malý podnik s obrovskými bojovými stroji. My už jsme se do světa MechWarrior také konečně pustili, ale dejte nám s recenzí ještě pár dní.

S jistotou se ale můžete těšit na najímání hrdinných MechWarriorů a jejich posazování do mechů, vylepšování vlastní základny, čeká vás údržba, opravy a zdokonalování vašich plecháčů, přijímání zakázek a líté boje v tahovém duchu. Můžete rozjet příběhovou kampaň, dát si jen tak pro radost skirmish nebo se pustit do multiplayeru.

zdroj: Vlastní

Kickstarteroví backeři již dávno hrají, všichni ostatní zájemci musí sáhnout do své virtuální peněženky kdykoliv odteď. BattleTech nakonec startuje s cenovkou 40 eur na Steamu i GOG. Pokud se rozhodnete pro nákup na druhé jmenované platformě a učiníte tak do 8. května, dostanete zdarma výbornou hru Shadowrun Returns. K dispozici je i deluxe verze s neherním digitálním obsahem.

Nejnovější články