Na internet unikly screenshoty z chystané hry Overdose od Hidea Kodžimy
zdroj: Kojima Productions

Na internet unikly screenshoty z chystané hry Overdose od Hidea Kodžimy

4. 11. 2022 15:00 | Novinky | autor: Alžběta Trojanová |

Jak jsme se dozvěděli letos před letním herním festivalem Summer Game Fest, Hideo Kodžima chystá hru Overdose, která doposud dokonce ani není oficiálně oznámená. Údajně má jít o horor a hlavní roli v něm ztvární Margaret Qualley, kterou si můžete pamatovat třeba z Death Stranding v roli Mamy.

Navzdory drbům, ale i úniku rozmazaného screenshotu indikujícímu název hry Overdose, ovšem sám Kodžima zatím o projektu mlčí. Místo toho nám sype jen útržkovité informace, jako například, že spolupracuje s herečkou Elle Fanning nebo s nedávno potvrzenou japonsko-australskou herečku Šiori Kucunu, kterou můžete znát z filmů The Outsider a Deadpool 2.

Overdose leak zdroj: Kojima Productions

Jestli obě známé herečky budou figurovat v chystané hře Overdose, nebo snad v pokračování Death Stranding, či snad v úplně jiné, dosud neoznámené hře, pořád není jasné. Místo toho se tak musíme spokojit alespoň s tím, co přináší internet. Součástí nejnovějšího úniku jsou dva screenshoty, které ukazují postavu Margaret Qualley oblečenou v modrém tričku. Rozmazané obrázky toho ale moc neprozrazují. Můžeme z nich rozklíčovat přibližně to, že se hlavní hrdinka nachází kdesi v rozpadajícím se domě.

Overdose leak zdroj: Kojima Productions

Stejně tak nechybí ani zelenomodrý filtr, který už tak nějak neodmyslitelně patří k hororům. Screenshoty unikly ze soukromého Discordu, přičemž Tom Henderson, který přinesl první leaky o hře už v červnu, jejich pravost potvrdil. Jestli jde ovšem o Overdose, nebo o něco jiného, těžko říct. Nezbývá než si počkat na oficiální prohlášení.  

Nejnovější články