Letošní inovovaný ročník MotoGP 20 je za dveřmi
zdroj: Milestone

Letošní inovovaný ročník MotoGP 20 je za dveřmi

15. 4. 2020 9:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Milestone to sice sem tam zkusí se závodní disciplínou rally a jinými dvoustopými offroady, ale pravdou je, že se mnohem lépe cítí na pevném asfaltu, na kterém zanecháte jen jednu stopu v rychlosti převyšující 300 km/h. Pro tyto účely má rozjetou outdoorovou sérii Ride, ale také okruhové licencované závody MotoGP. Obě značky letos čekají nové díly, přičemž MotoGP 20 dorazí už za pár dní.

MotoGP si drží roční pravidelnost od roku 2017 a nejnovější díl MotoGP 20 hodlá celou sérii posunout o značný kus směrem k realističnosti. Samozřejmosti jako novou grafiku a letošní soupisky nechme stranou a podívejme se na to důležitější.

Tvůrci zasahovali do mnoha systémů, aby byl pocit z jízdy a závodního mumraje uvěřitelnější. Čeká vás pečlivější výběr pneumatik, který ovlivní jejich opotřebení v průběhu závodu a následnou (ne)přilnavost, která bude klíčová pro dokončení závodu na dobře bodované pozici.

zdroj: Milestone

Možná ještě důležitější je rozhodnout, s kolika litry paliva vyrazíte. Na kvalifikaci vám stačí jen pár doušků, aby vaše motorka byla lehčí a umožnila vám tak zajet rychlejší časy. Do samotného závodu potřebujete dostatek paliva, abyste dojeli do cíle, zároveň však nechcete být příliš těžcí.

Další osinou v zadku budou soupeři, kteří dostanou do vínku ještě propracovanější umělou inteligenci zvanou A.N.N.A, tedy její verzi 2.0. Jde o AI využívají neurální sítě, která se průběžně sama učí a neměla by vám dát nic zadarmo.

zdroj: Milestone

Změny očekávejte i v kariéře, kde bude nyní klíčovou roli hrát výběr manažera, který vám bude hledat výhodné sponzory a kontrakty. Vaše stáj se logicky neobejde bez mechaniků a inženýrů, kterým budete pomáhat s vývojem svého stroje, také vám umožní testovat různé kombinace motorů a šasi pro konkrétní závody.

Přidáte se buď k existujícímu, skutečnému týmu, nebo si založíte vlastní a nebude problém v průběhu závodního kalendáře přesedlat, když se objeví nabídka na mnoho milionů, kterou jednoduše nemůžete odmítnout. A kromě aktuální sezóny se vrátíte i do minulosti v historických závodech.

MotoGP 20 slibuje opravdu hodně změn, úprav a evolucí, tak doufejme, že všechny dohromady povedou k lepší hře. O tom se přesvědčíme už příští týden, konkrétně 23. dubna, kdy nové závody dorazí na počítače, PlayStation 4, Xbox One, a dokonce i Switch.

zdroj: Milestone

 

zdroj: Milestone

 

zdroj: Milestone

Nejnovější články