Lara v DLC pro Shadow of the Tomb Raider hledá pravdu o mayské apokalypse
zdroj: tisková zpráva

Lara v DLC pro Shadow of the Tomb Raider hledá pravdu o mayské apokalypse

19. 12. 2018 11:26 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Naše slavná „archeoložka“ se vydává na další dobrodružství, které bude možná ještě nebezpečnější než ty předchozí. Po hlavní hře Shadow of the Tomb Raider už zavítala do lávou zalitých kobek v doprovodu kamaráda v DLC The Forge a nyní se opět osamostatňuje v honbě za bájným artefaktem v dodatku The Pillar.

The Pillar je v pořadí teprve druhá dodatečná challenge hrobka z plánovaných sedmi, které pořídíte v rámci season pasu (a ušetříte tak na jedné z nich), nebo samostatně po pěti eurech. The Pillar na svém konci ukrývá bájný štít, ale možná také pravdu o mayské apokalypse. Co asi Laru zajímá víc?

V každém případě ji čeká předpřipravená zkouška nikoli ohněm, ale větrem. Path of Huracan sužují temné bouře plné blesků a silných poryvů vichru, před kterými se kdysi křehká dívenka musí mít na pozoru. Stejně tak ji budou otravovat staří známí z řad Trinity.

DLC The Pillar vám nadělí nový obleček Sinchi Chiqa Battle Dress, který vás ochrání před palnými zbraněmi, luk Oathtaker udělující větší zranění obrněným nepřátelům a nový skill A Thousand Eyes, který vám umožní používat Survival Instinct při plížení se podél stěn. Tak šťastné a veselé vykrádání hrobek!

zdroj: Archiv

Shadow of the Tomb Raider: The Pillar zdroj: Foto: Square Enix

Nejnovější články