Konečně uzrál čas na Farming Simulator 19
zdroj: tisková zpráva

Konečně uzrál čas na Farming Simulator 19

20. 11. 2018 15:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Právě nadešla ta chvíle, na kterou všichni milovníci simulátorů s těžkou technikou čekali. Nový díl populární série Farming Simulator je tady a s ním spousta zajímavých novinek, které vám snad dají dostatečný důvod přesedlat z předchozího ročníků. Největším lákadlem je pro jednoho značka John Deere, pro druhého možnost projet se na koni, a jiný kouká především na vylepšenou vizuální stránku. Minimálně tato vylepšení vám nabízí Farming Simulator 19.

Není času nazbyt. Pokud se s Farming Simulatorem setkáváte poprvé, doporučuji vám projít si ne příliš zábavný tutoriál, po kterém vám už nic nebrání rozjet kariéru farmáře v jednom ze tří počátečních nastavení – pro začátečníky je připravena farma s pár traktory, základním vybavení a tučným kontem, ale stejně tak se myslelo na hardcore hráče, kteří si libují ve vypracování se od samotného dna.

Farming Simulator 19 opravdu vypadá mnohem líp než jeho předchůdce, a to nejen ve smyslu modelů, textur a nasvícení, ale i animací těžké techniky (na lidi se zase nějak pozapomnělo). Počet strojů je vážně úctyhodný a bezpečně vám zamotá hlavu při výběru nových farmářských pomocníků. Zatím to vypadá, že fanoušci této série nemohou být z lehkého posunu kupředu zklamaní a nováčky čeká opravdu propracovaný simulátor. Najdete ho na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články