Fyzická verze Microsoft Flight Simulatoru vyjde na 10 DVD
zdroj: Aerosoft

Fyzická verze Microsoft Flight Simulatoru vyjde na 10 DVD

16. 7. 2020 10:25 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Krabicové verze her rapidně ubývají, a ještě méně často se setkáváme s diskem v prodávaných krabičkách. Budoucnost je zkrátka na internetu, ale stále existují místa, kde stáhnout 100 GB není otázkou hodin, ale dnů. V takovém případě, či v případě sběratelství, přijdou fyzické kopie her vhod. Ale umíte si představit, že v dnešní době sedíte u počítače a čekáte na devátý pokyn k výměně DVD?

Nabízí se otázka, proč vydavatelství Aerosoft zvolilo v případě Microsoft Flight Simulatoru cestu deseti DVD namísto mnohem menšího počtu blu-ray disků. Asi proto, že blu-ray mechaniky se nestačily natolik rozšířit. Ostatně u nových notebooků, ale i stolních počítačů už dávno nejsou jakékoliv mechaniky standardem.

V krabičce kromě haldy disků najdete i dnes už vyhynulý tištěný manuál a velikost hry by měla být 85 GB. Což může být zarážející, protože hardwarové požadavky chtějí 150 GB. Ale vydavatelství se dušuje, že na discích je vše potřebné, konkrétně kód hry, svět a modely letadel.

Přesto mějte na paměti, že bez internetu se pravděpodobně stejně neobejdete. Jednak vás určitě čeká stahování updatů (od doby vyrobení disků do vydání se na hře stále pracuje), jednak celý Microsoft Flight Simulator stojí na cloudových serverech. Ale jinak je to hezký servis pro fanoušky fyzických kopií.

Microsoft Flight Simulator vyjde už 18. srpna na počítačích ve třech různých edicích, z nichž dvě dražší obsahují o 5 až 10 víc letadel a letišť. Základní edice bude součástí Xbox Game Passu. Více o edicích se dočtete v předešlém článku.

Nejnovější články