Dočkáme se letos Far Cry 3?
zdroj: tisková zpráva

Dočkáme se letos Far Cry 3?

11. 1. 2011 18:14 | Novinky | autor: levis |

Stává se občas, že insideři uvnitř herních časopisů bývají informovanější než lecjaký tiskový mluvčí, a tak trochu by se chtělo věřit, že právě někdo takový stojí i v pozadí článku o nejočekávanějších hrách roku 2011 v americkém Game Informeru. Tenhle časopis totiž na srpen letošního roku datoval neoznámenou střílečku Far Cry 3 a ihned tak zavdal spekulacím, zda jde jen o mimořádně nešťastný tah nebo třeba nechtěně prozrazenou informaci zevnitř.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Že se úspěšná africká střílečka Far Cry 2 dočká pokračování, bylo všem jasné ještě před vydáním, kdy ostatně podle Patricka Reddinga z UbiSoftu také začal vývoj hry. Už na letním GC 2008 Redding novinářům tvrdil, že tým začal pracovat na dalším titulu, který se bude znovu odehrávat v africkém prostředí.

O více než rok později citoval časopis OPM scénáristu Kevina Shortta, kterému dosavadní build Far Cry 3 již tehdy připadal úžasný. A konečně vloni švédská pobočka obchodu Game nahodila stránky s Far Cry 3, očekávaným datem vydání v srpnu 2010 a dokonce i popiskem naznačujícím, že africké prostředí sice zůstane zachováno, ale poběží na obměněném enginu a v ještě větším herním světě. Co byste v něm chtěli vidět vy?

Nejnovější články