Dnešní State of Play se zaměří na Deathloop
zdroj: Game Informer

Dnešní State of Play se zaměří na Deathloop

8. 7. 2021 11:20 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Sony na dnešní 23. hodinu naplánovala další z epizod pásma State of Play, kde předvádí trailery a oznámení her mířících na PlayStation. Než se ale přehnaně nadchnete, kolik exkluzivit večer asi uvidíte, tak vězte, že devět minut ze zhruba půlhodinového streamu si pro sebe ukousne Deathloop.

O chystané hře od Arkane Studios s časovou smyčkou podmíněnou likvidací osmi cílů už toho víme hodně, ale zřejmě pořád ne dost. Hlavní hrdina Colt má dnes v rozšířených záběrech z hraní předvést, jak se plíží po střechách, ale taky jak na ostrově Blackreef rozpoutává chaos.

Mimo to slibuje Sony novinky ohledně nezávislých her a titulů od třetích stran. Naopak upozorňuje, že dnes večer neuvidíme ani God of War: Ragnarok, ani Horizon Forbidden West, které se svých pásem dočkají později v letošním roce. Ani nová generace PlayStation VR se dneska neukáže. Na informace a nové trailery ohledně titulů vyvíjených přímo pro PlayStation se ale prý můžeme těšit v průběhu léta.

Čím tedy Sony může zbylých dvacet minut State of Play vyplnit? Nabízí se třeba Final Fantasy XVI, Kena: Bridge of Spirits, Sifu, Ghostwire: Tokyo, Pragmata, Forspoken, Stray, Jett: The Far Shore a spousta dalších titulů od externích studií.

Nejnovější články