Designér Stanley Parable chystá další herní experiment
zdroj: tisková zpráva

Designér Stanley Parable chystá další herní experiment

19. 10. 2015 17:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Jméno William Pugh vám možná nic moc neřekne, ovšem úspěšná ujetost The Stanley Parable by vám již povědomá být mohla. Pugh je totiž spolutvůrcem a designérem Stanleyho a zároveň také chlapíkem, který připravuje nový projekt. Název zatím neznáme, ale mělo by jít o něco experimentálního a mělo by to vyjít velmi brzy. Prý...

Zatím se můžete podívat na trojici obrázků a na stránkách studia Crow Crow Crow si přečíst a poslechnout zajímavou ukázku. Uslyšíte ambientní zvuk rušné lokality a uvidíte dopis z Říma, ve kterém se neznámý hrdina chlubí, že je o krok napřed před policí.

Cílem však zřejmě není vyzrát na policii, ale dohnat neznámého lumpa, který se zaměřuje na umělecká díla a zřejmě dorazil do Říma s jediným cílem – přepadnout očekávaný transfer několika děl. Ovšem, jak jistě sami záhy zjistíte, jen o dopise to není a samotná stránka toho poskytuje přeci jenom více. Stačí jen pátrat a zapojit důvtip. Však se stačí na stránkách pořádně rozhlédnout. A když už jsme u aktivit jedné poloviny tvůrčího dua Stanley Parable, tak se sluší připomenout, že polovička druhá, totiž Davey Wredan, nedávno vydala prapodivný titul The Beginners Guide.

Nejnovější články