Datadisk Tempest pro strategii Endless Legend nabídne osidlování moří a novou rasu
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Tempest pro strategii Endless Legend nabídne osidlování moří a novou rasu

30. 8. 2016 14:04 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Amplitude Studios vydali vynikající (viz recenzi) 4X strategii Endless Legend už před dvěma lety, ovšem oznámili v pořadí již čtvrté rozšíření, díky nimž se tahle návyková hra stále udržuje svěží. Přídavek nese jméno Tempest a zaměří se na další významnou část Aurigy, kterou jste neměli možnost se svou fantasy rasou dostatečně zpracovat - moře.

Většina nového obsahu se bude odehrávat na oceánech Aurigy. Těšit se tak kupříkladu můžete na námořní souboje, které budou i ovlivněné speciálními vlastnostmi některých vodních hexů. Navíc se na mořích objeví i starodávné stavby, které budete moci zpracovat podobně, jako suchozemské zdroje. Tentokrát ovšem budete muset nejdříve porazit, či uchlácholit jejich strážce.

Na vodní ploše se budou generovat i mořské pevnosti, takže by vodní plochy měly být plnohodnotným zdrojem surovin i taktiky. K dispozici bude i zbrusu nová frakce. Ta nese jméno Morgawr a jak byste čekali, jde o mořskou rasu. Specializuje se na boj na vodní hladině, ale dokáže i ovlivňovat jiné tvory, pod čímž si zatím můžete představit cokoliv. Objeví se i malá (Minor) frakce Fomoriané, které budete moci jako obvykle asimilovat a využít je třeba k posílení svých námořních jednotek.

Endless Legend: Tempest zdroj: tisková zpráva

V případě zájmu se můžete pokusit o registraci do uzavřené betaverze přídavku, autoři však avizují velmi omezený počet míst a k tomu navrch předkládají dlouhý seznam požadavků jako například nutnost registrace na fórech hry, celý si jej každopádně můžete prohlédnout zde.

Přihlášky můžete posílat do 1. září. Beta odstartuje 15. září a poběží několik týdnů. Kdy vyjde plná verze Tempestu zatím nevíme.

Endless Legend: Tempest zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články