Endless Legend: Tempest

Endless Legend: Tempest

Články

Strategický Humble Bundle nabízí Endless Space 2 nebo Tooth and Tail

Správný stratég si umí vybrat tu nejlepší chvíli k útoku. Je-li vaším cílem dobýt pro svou steamovou knihovnu Endless Space 2, Tooth and Tail nebo Empire: Total War, čas ke zteči právě nastal. Humble Bundle nabízí tyhle a další tituly za tolik, kolik se vy sami rozhodnete zaplatit, byť pro odemknutí nejvyšší úrovně, kde se nachází vesmírná 4X od Amplitude a krysí válka od Pocketwatch, se musíte rozloučit s 10 eury.

Ode dneška můžete vyrážet na moře v datadisku Tempest pro strategii Endless Legend

Datadisk pro 4X strategii Endless Legend s podtitulem Tempest vás pošle na moře, respektive už poslal. 14. října vyšel na Steamu nový datadisk a podle vývojářů jde o největší přídavek pro hru. Tempest tím překonává předchozí rozšíření Shifters a na rozdíl od něj se v něm podíváte na vodu, kde chytat ryby rozhodně nebudete.

Datadisk Tempest pro strategii Endless Legend nabídne osidlování moří a novou rasu

Amplitude Studios vydali vynikající (viz recenzi) 4X strategii Endless Legend už před dvěma lety, ovšem oznámili v pořadí již čtvrté rozšíření, díky nimž se tahle návyková hra stále udržuje svěží. Přídavek nese jméno Tempest a zaměří se na další významnou část Aurigy, kterou jste neměli možnost se svou fantasy rasou dostatečně zpracovat - moře.