Command & Conquer dostane epizodickou příběhovou kampaň
zdroj: tisková zpráva

Command & Conquer dostane epizodickou příběhovou kampaň

20. 8. 2013 18:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Po několikerém naznačování jsme se na letošním gamescomu dočkali oficiálního potvrzení. Nový Command & Conquer, který bude jakýmsi duchovním nástupcem oblíbených Generals, se po vydání dočká přívalu epizodického obsahu. A nebude to obsah jen multiplayerový, jak je u free to play her zvykem, ale dočkáme se i singleplayerových příběhových misí.

Ty nebudou jediné a postupem času budou přibývat také mise pro kooperativní režim. Command & Conquer vyjde ještě letos a první epizody nového obsahu začnou vycházet někdy na začátku přístího roku. Původně se se singleplayerovou kampaní moc nepočítalo, hra měla být primárně multiplayerová F2P RTS, ale opět můžeme děkovat sami sobě a těm, kteří to dali vývojářům najevo.

“Když jsme o Command & Conquer mluvili jako o službě, chtěli jsme tím zároveň přizvat komunitu k designovému procesu a vůbec k evoluci hry. Od oznámení si hráči říkali hlavně o nový příběhový obsah a my jsme jim naslouchali. Jsme nadšení, že můžeme hráčům dodat kvalitní příběhovou kampaň, která do hry přibude v roce 2014,” řekl v prohlášení Jon Van Caneghem, viceprezident a hlavní manažer z EA, jak reportuje Shacknews.

...

V prvních misích v kampani spolu bude bojovat APA (Asia-Pacific Alliance) a Global Liberation Army. GLA společně s EU budou vyhrožovat svržením aliance a APA se bude naopak snažit věci stabilizovat. Příběhově asi nemůžeme čekat žádné originální veletoče, ale je příjemné, že vývojáři naslouchají a najdou si čas a prostředky na zpracování epizodické příběhové kampaně, která původně v plánu nebyla. Něco málo z kampaně napoví i trailer.

Nejnovější články