Bohemia Interactive slaví 15 let značky Arma masivní slevou na všechny hry v sérii
zdroj: tisková zpráva

Bohemia Interactive slaví 15 let značky Arma masivní slevou na všechny hry v sérii

22. 6. 2016 12:42 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Je to už patnáct let, co je s námi série Arma, taktická akce, která patří k rodinnému stříbru Bohemia Interactive. Samozřejmě, toto počítání platí, pokud přivřete oko a přijmete fakt, že první Arma: Cold War Assault je fakticky až zpětně přejmenovaná Operation Flashpoint, což je jméno, s kterým jsme se do ní před patnácti lety zamilovali. Rozhodně jde o milník v historii armádní akce od Bohemky, což i firma patřičně hrdě oslavuje a dává dnes na kolekci her této značky krásnou slevu 85 %.

„Když jsme v roce 2001 vydali naší první Arma hru, vůbec nás nenapadlo, že tím začneme úspěšnou sérii her a přidružených titulů z žánru dospělých simulací,“ podotýká Marek Španěl. „O 15 let později stále vydáváme unikátní hry, které mají nesmírně tvůrčí komunitu. Náš zvláštní dík patří všem hráčům Arma a tvůrcům obsahu. Těšíme se na vydání Arma 3 Apex a vše, co leží dál v budoucnosti této série.“

Jak už bylo řečeno, balíček Arma her dnes (a jen dnes) dostanete za 15 procent původní ceny – přesněji řečeno, za 465 korun získáte Arma: Cold War Assault, Arma: Gold Edition, Arma 2, Arma 2: Operation Arrowhead, Arma 2: British Armed Forces, Arma 2: Private Military Company, Arma 2: Army of the Czech Republic, Arma 3, Arma 3 Karts, Arma 3 Helicopters a Arma 3 Marksmen plus další bonusový obsah. Lepší šanci, jak získat Arma 3 a nebo si vyzkoušet tuto sérii už asi nebudete mít.

Třetí díl čeká příští měsíc velká událost, protože 11. července vychází datadisk Apex, v jehož rámci si budete moci zahrát novou kampaň v kooperaci až 4 hráčů, dostanete zcela nové prostředí pacifického ostrova Tanoa a s tím související novou výbavu, vozidla, kamufláže apod.

zdroj: Archiv

Nejnovější články