Avatar: Frontiers of Pandora dostal přes 150 vychytávek i technických vylepšení
zdroj: Ubisoft

Avatar: Frontiers of Pandora dostal přes 150 vychytávek i technických vylepšení

14. 3. 2024 16:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Ubisoft posunul Avatar: Frontiers of Pandora zase o kus dál. V uplynulých dnech totiž vydal další obří update, který v povedené akční adventuře řeší přes 150 oprav, úprav a vylepšení. Nejde přitom jen o opravy bugů, ale i o zlepšení uživatelského rozhraní, vyvážení hlavních i vedlejších úkolů, nebo třeba úpravy technického rázu.

Jednou z praktických věcí je například nová maximální rychlost jízdy na koních Direhorse, na kterých můžete nově taky při jízdě sbírat některé věci. Uživatelsky přívětivější je také crafting a správa inventáře, kde se zvýšila kapacita o 50 míst, a možnost přístupu k uloženým předmětům přímo z craftingových stanic. Hra nyní navíc obsahuje vylepšenou haptickou zpětnou vazbu a přehlednější rozhraní pro přeskakování času.

O fous lepší by měly být po updatu i souboje. Konkrétně jsou teď přístupnější slabá místa na oblecích AMP, pomalejší časy detekce nepřátel a zjednodušený návrat do stealth režimu. Vylepšen byl také proces přivolávání nepřátelských posil a úpravy, které hráčům umožňují lépe zvládnout obtížnost Easy – ta je nově ještě jednodušší.

Hra se dočkala taky přidání pohybového zaměřování skrze ovladač DualSense. Rozhraní pro hackování a funkce kontroly vybavení také doznaly menších změn. Tvůrci zapracovali i na navigaci s lepším zvýrazněním cílů a podobně.

Mezi technická vylepšení patří nové nastavení rozmazání pohybu, které hráčům nabízí větší kontrolu nad jeho použitím, a aktualizace technologie AMD FidelityFX Super Resolution 3 pro snížení grafických artefaktů. Verze pro PC se navíc dočkala vylepšení nástroje pro benchmarking, který zajišťuje přesnější sledování výkonu a podávání zpráv. Seznam změn, novinek a úprav najdete na webu Ubisoftu.

Nejnovější články