HW news - GeForce4 je venku !!!
zdroj: tisková zpráva

HW news - GeForce4 je venku !!!

6. 2. 2002 15:22 | Hardware | autor: Redakce Games.cz |

Dlouhé čekání je u konce, prosby o čerstvý závan výkonu do našich zaprášených počítačů byly vyslyšeny a konečně můžeme dojít pro kladiva a roztřískat porcelánová prasátka! nVidia dostála svým slibům a dnes na trh uvedla novou řadu karet GeForce4.

Už bylo na čase, slůvko GeForce4 je snad profláklejší než všechny Athlony, Pentia, Durony a Celerony dohromady - o co jde, byste pravděpodobně věděli, i kdyby jste poslední rok měli hlavu strčenou do písku ;) Čekat nVidia ještě o chvíli déle, nedivil bych se, kdybych ve zprávách viděl hromadné demonstrace :)
Obrázek zdroj: tisková zpráva Uvedeny byly oficiálně dvě nová GPU - NV25 a slabší bratříček NV17 - na jejichž základě bylo postaveno celkem 6 nových produktů. Jsou to (od nejvýkonější k nejslabší): GeForce4 Ti4600, GeForce4 Ti4400, GeForce4 Ti4200, GeForce4 MX460, GeForce4 MX440 a GeForce4 MX420. Řada Ti je postavena na NV25 a řada MX NV17 je postavena na NV17. Je sympatické, že se nVidia vrátila k řadě levnějších MX karet, které u řady GeForce3 chyběly.

Více informací najdete v rozsáhlém článku v češtině se specifikacemi, zasvěceným komentářem od Brka a porovnáním se starší GeForce3 Ti a GeForce2 MX u nás zde.
zdroj: Tom's Hardware a další

brko

Nejnovější články