Kdy se začne prodávat Posel Smrti?
zdroj: tisková zpráva

Kdy se začne prodávat Posel Smrti?

18. 3. 2003 12:12 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Od publikování recenze minulé pondělí nás čím dál více čtenářů bombarduje dotazy, kdy bude doopravdy možné sehnat novou adventuru Posel Smrti v domácích obchodech.

Posel Smrti zdroj: tisková zpráva Původně k tomu mělo dojít už začátkem března, ale vydání se mírně zdrželo. V pátek osvětlil situaci jeden z tvůrců z týmu Unknown Identity v jejich diskusním fóru, že hra byla kompletně odevzdána do lisovny a že by tento týden konečně měla být k dostání. Na tomto místě se sluší zmínit, že pokud si Posla Smrti objednáte v klasické krabici nebo DVD boxu přímo z webu Future Games, ušetříte 150 Kč plus poštovné, které vydavatel uhradí za vás (jen tam na oplátku musíte ignorovat neaktuální banner o vydání "až" koncem února :) Jakmile se hra začne prodávat, přineseme vám podrobný návod, který je hotový už delší dobu, ale jeho dřívější publikování by zcela postrádalo logiku.

Z diskusního fóra na oficiální stránce Posla Smrti rovněž vyplynulo, že Unknown Identity v současné době pracují na anglické verzi této hororové detektivní adventury, která by měla být hotova do tří měsíců a bude se jmenovat The Black Mirror. Teprve poté se pustí do nové verze hratelného dema, které by prý mělo být delší než to z loňského června (30 MB).

zdroj: homepage

jd

Nejnovější články