Izometrická řežba Bombshell rozpoutá peklo už v lednu
zdroj: tisková zpráva

Izometrická řežba Bombshell rozpoutá peklo už v lednu

5. 1. 2016 10:23 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Zachraňovat svět je denním chléb každého dobrodruha, zachraňovat prezidenta Spojených států je však poněkud specifičtější zábava a brzy si to vyzkoušíte na vlastní kůži. 3D Realms totiž oznámili, že jejich stylem osmdesátková izometrická akce Bombshell vyjde už v lednu, což podtrhli příběhovým trailerem. 

V traileru se hlavní hrdinka Shelly s kybernetickou rukou setkává se "starým přítelem" a aktuálním úhlavním nepřítelem v jedné osobě – s profesorem Jadusem Heskelem. Ne, že by tu o příběh tolik šlo, hlavní bude masakrování emzáků a lidí s pomocí rozsáhlého zbrojního arzenálu a oné ruky. 

Šířit zkázu mohou zájemci od 26. ledna na čtyřech cizích planetách a hned ve dvou edicích. Vedle balení běžného za 35 dolarů bude k dispozici za 40 dolarů Digital Deluxe edice, která nabídne soundtrack, artbook, mapu světa a přístup do bety dalšího titulu. Hra vyjde exkluzivně digitálně a digitální tedy budou také všechny zmiňované bonusy.

Oním titulem, do jehož bety získáte přístup, je FPS a příběhový prequel Bombshell, ve kterém se podíváte na minulost hlavní hrdinky a Jaduse Heskela. Hráči v této hře mimo jiné budou svědky i toho, jakým způsobem přišla Bombshell o ruku. Celé to bude navíc vyvedené ve stylu 90. let a postaveno to má být dokonce na prastarém Build Enginu, který poháněl třeba Shadow Warriora a Duke Nukem 3D. Zkrátka retro jak má být.

zdroj: Archiv

Nejnovější články