EA získala práva na Supermana
zdroj: tisková zpráva

EA získala práva na Supermana

5. 5. 2003 19:19 | Byznys | autor: Redakce Games.cz |

Pokud jste ještě v žádné hře neviděli pravého Supermana, bylo to proto, že na licenci seděla velká žába, která ji nikomu nechtěla půjčit.

Nyní se však se žábou, resp. hned dvěma žábami, kterými jsou společnosti Warner Bros. Consumer Products a DC Comics, dohodl princ z říše zvané Electronics Arts a vznikla z toho smlouva, podle níž mohou poddaní onoho prince vyvíjet a prodávat tituly založené na známém super-hrdinovi a jeho dobrodružstvích.

Na základě této smlouvy bude EA vydávat tituly, jež si jako námět vyberou jakýkoliv nadcházející film společnosti Warner Bros. Pictures s tématikou Supermana a také jakýkoliv další film tohoto druhu vyrobený během jejího trvání, počínaje začátkem roku 2004. Smlouva se zaobírá i tím, že to mohou být jak hry pro všechny druhy konzolí, tak pro PC. Jako přídavek navíc EA obdrželi rovněž souhlas s výrobou her založených na komiksech o Sepermanovi i televizních animovaných seriálech. Jak se budou na vývoji těchto projektů finančně podílet Warner Bros. a DC Comics zatím nebylo uzavřeno.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články