Trofeje v Atomic Heart jsou rozbité
zdroj: Mundfish

Trofeje v Atomic Heart jsou rozbité

21. 2. 2023 12:43 | Bleskovky | autor: Ondřej Partl |

Dnešním dnem po letech konečně vychází „ruský BioShock“ Atomic Heart, který velice příjemně překvapil svými kvalitami, o nichž vás zpravil Pavel v recenzi. Pokud se ale do hry chystáte pustit na PlayStationu, možná na vás čeká trochu nemilé překvapení.

Podle magazínu PlayStation Lifestyle mají verze pro PlayStation 4 a PlayStation 5 nejen problémy během hry, ale také přináší rozbité trofeje. Některé z nich špatně zaznamenávají postup a vůbec se neodemykají. Jedná se například o trofeje, které vyžadují určitý způsob odpravení nepřátel a sebrání sběratelských předmětů. A bohužel s tímto problémem neměl pomoci ani vydaný day one patch.

Obtíže se vyskytují i v samotném popisu daných trofejí, který je často nepřesný. Například trofej „The Explorer“ po vás podle popisku vyžaduje odhalení jednoho testovacího místa, ale reálně je pro její odemknutí třeba nalézt všechna tato místa.

Na druhou stranu se sluší zmínit, že day one patch vyřešil několik jiných problémů, a to třeba se sběratelskými předměty, které nešlo sebrat.

zdroj: 505 Games

Nejnovější články