Takhle si vede Crysis na Switchi

23. 7. 2020 12:34 | Bleskovky | autor: Pavel Makal |

Když zvažujete pořízení nového herního hardware, vaší první otázkou by samozřejmě mělo být, zda ona hračka rozběhne Crysis. Majitelé Switche si nyní mohou oddychnout – jejich konzole tento titul zvládá. Bez kompromisů se to ale neobešlo.

Ukazuje to test od Digital Foundry, který hru podrobil zevrubnému zkoumání. Vyplývá z něj, že ačkoli si Crysis vizuálně vede o něco lépe než nedávný (velmi odpudivý) port The Outer Worlds, nejkrásnější titul na přenosné platformě od Nintenda to rozhodně není.

Test ukazuje, že hra v handheldovém režimu občas z nativního rozlišení 720p padá až k 540p, detaily materiálů jsou velmi omezené a jednotlivé prvky na obrazovce, jako je třeba váš nanosuit, cesty nebo povrchy objektů, působí rozmazaně. Hra stále obsahuje destrukční model a za pomoci výbušnin můžete vyhazovat do povětří celé budovy, má to ale dost negativní vliv na framerate. Pokud se ponoříte pod vodu, zjistíte, že prakticky všechny rostliny a kameny byly odstraněny.

Patrně největším nedostatkem je ale kompletní vynechání 10. mise s názvem Ascension, kterou by Switch zkrátka nerozběhl a i silné současné počítače s ní mají co dělat.

Nejnovější články