FIFA 23 v JRC porazila dubnové novinky
zdroj: Electronic Arts

FIFA 23 v JRC porazila dubnové novinky

9. 5. 2023 16:11 | Bleskovky | autor: Ondřej Partl |

JRC, tedy jeden z předních českých obchodů s hrami, tradičně sdílel svůj žebříček nejprodávanějších titulů, tentokrát za uplynulý měsíc duben. A je to možná trochu překvapivé, ale na první místo se dostala FIFA 23, která porazila dubnové novinky. Možná za to může konec české ligy nebo slevová akce na hry od EA, ale je evidentní, že fotbal je v srdcích českých hráčů zarytý hluboko.

Z bitvy dubnových velkých novinek poté vítězně odchází Dead Island 2, jenž v souboji na meče porazil Cala Kestise ze Star Wars Jedi: Survivor. Je však nutné přiznat, že zombíci měli náskok jednoho týdne.

Na čtvrtou příčku se opět vyšplhalo Grand Theft Auto V, které si i roky po vydání připisuje svou tradiční účast. Ostatně stejně jako Minecraft na pozici sedmé. Mezi tyto dva tituly se ještě vklínili samurajové z Ghost of Tsushima a hokejisté z NHL 23.

V žebříčku ale pomalu padá Hogwarts Legacy, které se aktuálně musí spokojit s osmou příčkou. Nicméně stále má větší výdrž než Leon S. Kennedy z předělávky čtvrtého Resident Evilu, který se nachází téměř na chvostu první desítky. Přímo do něj se zhoupl Peter Parker a jeho Marvel' Spider-Man. Možná příprava na blížící se premiéru animáku Spider-Man: Napříč paralelními světy?

Nejnovější články