BioWare pořád bádá, jaký bude nový Mass Effect, ale rozhodně singleplayerový
zdroj: JS

BioWare pořád bádá, jaký bude nový Mass Effect, ale rozhodně singleplayerový

27. 10. 2022 13:21 | Bleskovky | autor: Šárka Tmějová |

Zdá se, že nadcházející pokračování série sci-fi RPG Mass Effect stále neopustilo předprodukční fázi, BioWare nicméně slibuje, že půjde o zážitek pro jednoho hráče či hráčku. „Náš tým tvrdě pracuje na vymýšlení toho, co budoucnost přinese novému singleplayerovému Mass Effectu,“ píše generální manažer Gary McKay na konci nejnovějšího vývojářského deníku ohledně Dragon Age: Dreadwolf.

Důraz na slůvko singleplayer v tomto případě není zcela náhodný – EA se z pozice vydavatele podařilo multiplayerové prvky vmáčknout do Mass Effectu 3 nebo Dragon Age: Inquisition, v případě Anthem pak tlačená snaha o live service dost možná stojí za selháním celého titulu. Spousta lidí tak patrně uvítá, že příští Mass Effect bude opět příběhovou záležitostí bez nuceného multiplayeru. Po úspěchu her jako Star Wars Jedi: Fallen Order v Electronic Arts dostávají zelenou i tituly pro jednoho.

Fanynkám a fanouškům Mass Effectu teď nezbývá než vyhlížet 7. listopad, který se coby Den N7 ponese ve znamení oslav oblíbené série. Vzhledem k McKayově prohlášení ale držte svá očekávání spíš na uzdě – tady to na nový trailer zatím úplně nevypadá.

Nejnovější články