Přídavek Codename: Panzers - Phase Two
zdroj: tisková zpráva

Přídavek Codename: Panzers - Phase Two

22. 8. 2004 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jedním ze zajímavých nových titulů na letošní Games Convention se stalo i pokračování taktické strategie Codename: Panzers, pojmenované jednoduše jako Codename: Panzers - Phase Two.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Původní hra sice ještě v anglické verzi oficiálně nevyšla, německá podoba je ale už od června na trhu a dle hodnocení v německých magazínech se těší značné oblibě (průměrné skóre přes 85%). Mimochodem, jen během prvních tří týdnů se jí v Německu prodalo 60 000 kopií.

Musím se ovšem přiznat, že až do doby než jsem propagaci Phase Two objevila na stánku vydavatele CDV, jsem o její existenci neměla ani tušení. Na anglicky psaných stránkách se o ní zatím jednoduše příliš nehovoří, i když neurčité zmínky o přídavku se už leckde najít dají. Ačkoliv o Phase Two tedy píši jako o pokračování, s největší pravděpodobností půjde pouze o samostatně spustitelný datadisk - už nyní se totiž produkt nachází ve fázi alfa.

Nová kampaň z 2. světové války s fiktivním průběhem by vás měla zavést na sever Afriky, kde si budete moci zahrát jak za Italy nebo Němce, tak i za Spojence. Do Phase Two pochopitelně přibudou další vozidla, nové typy budov a vylepšení by se měla dočkat také AI nepřátel či multiplayerová část. Pokud půjde vše dle plánu, uvolní CDV Phase Two spolu s editorem levelů už někdy začátkem příštího roku. Vydání anglické verze Codename: Panzers (Phase One) je v Evropě naplánováno na 3. září - více se o ní můžete dozvědět odsud. Pokud bude přídavek stejně úspěšný jako originální hra, mohli bychom se podle CDV dočkat brzy též Phase Three, případně Phase Four (nejspíš už jako samostatné hry), které by se ale zřejmě tématicky věnovaly 1. světové válce.

zdroj: vlastní informace, GameCaptain, 4Players, GameZone

kate

Nejnovější články