Games.cz má Donate program na vypnutí reklamy a podporu webu
zdroj: Vlastní

Games.cz má Donate program na vypnutí reklamy a podporu webu

4. 1. 2024 13:16 | Z redakce | autor: Aleš Smutný |

Máme pro vás dobré zprávy: Konečně spouštíme novou verzi Donate programu, který registrovaným uživatelům umožní za měsíční poplatek vypnout reklamy a zároveň pomoci webu. Šlo o jednu z nejžádanějších funkcí a jsme rádi, že vám ji můžeme představit v nové podobě.

Pokud nevíte, oč jde, za poplatek 50 Kč na měsíc vám vypneme veškeré reklamy na webu. Peníze půjdou Tiscali jako kompenzace za vypnutí reklam (ano, ty nás živí) a vrátí se zpět do redakce v podobě financování nějakého projektu, ať už jde o výpravu na herní konferenci, nebo vybavení studia.

Co je nového od minula

Jak si asi všimnete na oficiální stránce Donate programu, existují dvě úrovně podpory. První s názvem Srdcař je klasický, výše popsaný systém. Váš účet propojíme automaticky s platbou a za 50 korun na měsíc dojde k vypnutí reklam. 

Druhý level s názvem Filantrop funguje jinak. Jde o jednorázový (ne opakovaný) příspěvek od 150 korun výš. Ten vám na měsíc vypne reklamy, ale to není všechno: Celá částka, kterou jste poslali, půjde na konkrétní projekt, kterým chceme zlepšit vybavení studia. Ne, za vaše peníze si neuděláme párty, vždy bude uvedeno, na jakou techniku vybíráme, takže víte, do čeho vaše peníze jdou.

Jak platit

Metoda platby se také mění. Pro Srdcaře používáme služby ověřené platební brány GoPay, takže je zde možnost platit kartou, ale také systémem Google Pay či Apple Pay (stačí zobrazit další platební metody u GoPay brány). Další možností, jak zaplatit, je prostý převod QR kódem či převodem z účtu na účet, nicméně v tomto případě nejde nastavit opakovaná platba.

U Filantropa se platí jen QR kódem nebo převodem z účtu na účet.

Odznaky

Novinkou, kterou zavádíme, jsou i odznaky do našich diskuzí a profilů. Pokud jste aktivními uživateli Donate programu, budete mít v daných měsících u svého jména odznak, který odpovídá typu členství. Kromě toho tu budou dva typy odznaků nesouvisející s Donate programem. Redakce bude, jak jinak, pro členy redakce, abyste věděli, že na vás případně reaguje někdo z týmu. Druhý odznak se jmenuje Veterán a dostanou ho všichni ti, kteří mají účet starý alespoň 5 let, a už to s námi tedy táhnou nějaký ten pátek.

A to je vše k našemu novému Donate programu. Doufáme, že vás potěšil a budete o něj mít zájem. Zároveň je docela možné, že se během prvních dnů budou objevovat problémy. Pokud na nějaký narazíte, napište nám na mail redakce@games.cz a my vše předáme k nápravě. 

Dále už tedy jen odkaz na Donate, který najdete taktéž napevno na hlavní stránce Games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články