Vývojáři Stronghold Crusader 2 jsou sympaťáci a chtějí vaše peníze
zdroj: tisková zpráva

Vývojáři Stronghold Crusader 2 jsou sympaťáci a chtějí vaše peníze

29. 8. 2013 17:06 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Středověká strategie Stronghold Crusader 2 sice byla oznámena už před rokem, doposud nám však ukázala pouze stylové E3 video a rychlou ukázku multiplayeru. Studio Firefly se aktuálně pustilo do další crowdfundingové kampaně na stránce Gambitious a k této příležitosti jeho členové natočili video ukazující vývoj, nové záběry ze hry i tým stojící za hrou samotnou.

Lídr Firefly Studios, šéfboss vývoje Stronghold 3, ale i muž podílející se ještě na Lords of the Realm, jinými slovy Simon Bradbury, vás na videu bude přesvědčovat o historické akurátnosti chystané strategie, "svižných" motion-capture animacích i slzopudné, více než desetileté historii značky Stronghold.

Jiní vývojáři nám zase připomenou, že Firefly Studios je na vydavatelích nezávislé studio, které závisí na svých fanoušcích. "Zaplatit Crusader 2 pomocí crowdfundingu by znamenalo, že budeme upřímní jenom vůči našim fanouškům. Tedy lidem, kteří hráli Strongholdy posledních třináct let. Lepší možnost si zjevně nedovedeme ani představit."

...

Engine prý nabízí nové efekty včetně písečných bouří nebo střílení nemocných zvířat na nepřátelské pevnosti (doplněno ukázkou!) a obecně vykresluje vývojáře i hru jako hromsky sympatický podnik. Své drobné jim tedy můžete přihodit zde. Cíl kampaně je směšně nízký, pouhých 26 tisíc dolarů. Poslední zprávy tvrdily, že Stronghold Crusader 2 půjde do digitální distribuce na PC někdy koncem roku – o detailech však zjevně rozhodně úspěch či neúspěch kampaně.

Nejnovější články