Video ze Stronghold Crusader 2 představuje nepředvídatelnou Sultanu a nepopulárního Wolfa
zdroj: tisková zpráva

Video ze Stronghold Crusader 2 představuje nepředvídatelnou Sultanu a nepopulárního Wolfa

11. 9. 2014 17:15 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Za dvanáct dní vyjde dlouho (alespoň námi) vyhlížená strategie Stronghold Crusader 2, dost možná nejvěrnější nástupce výborného původního dílu za dlouhou dobu. V rámci propagace a snad i jako omluvu za mírné opoždění přichystali vývojáři z Firefly Studios další dvě videa, která prezentují různé druhy AI ve hře, pěkně od osobních motivací po pestrou paletu jejich taktik. 

Prvním druhem AI je starý známý Wolf z prvního a třetího Strongholdu. Jeho nepříjemná povaha se má projevit i v situaci, kdy si ho zvolíte za spojence, protože vás nebude příliš brát v potaz. Nevelkou popularitu mezi vlastními muži však lze využít i ve váš prospěch. Vedle hrubých počtů preferuje i pasti.

zdroj: Archiv

Druhou významnou AI k soupeření je Sultana, arabská vdova po sultánovi a vůdkyně hnutí odporu proti zlým křižákům. Její strategie je založená primárně na rekrutování početně méně hustých, zato však silnějších žoldáků, a rovněž na limitovaných elitních asasínech. Sultanina taktika má být nepředvídatelná a více méně nahodila, na rozdíl od Wolfa.

zdroj: Archiv

Velitelských AI je ve hře samozřejmě mnohem více, jednotlivé profily Saladina, Richarda Lvího srdce, krále Otroků, Šáha nebo Krysáka najdete třeba na YouTube.

Nejnovější články