Video-recenze Two Worlds
zdroj: tisková zpráva

Video-recenze Two Worlds

2. 6. 2007 0:00 | Video | autor: Petr Poláček |

Podstoupili jsme několikadenní tůru v těžkém brnění, abyste mohli vidět kostlivce, kteří nám brání ve speleologickém výzkumu podzemí, nekromanty marně bránící černou věž anebo škobrtajícího koníka.

Autor: Ondřej Broukal
Publikováno: 2.června 2007


Zvětšit zdroj: tisková zpráva Zatímco o loňské úrodě na poli žánru RPG se dopředu vědělo, že bude víc než kvalitní - zvlášť když se měly sklízet a nakonec také sklízely hity jako TES IV: Oblivion nebo Gothic 3 - letos to s predikcí výnosů nebylo zas až tak jisté. Třeba semínko v obalu Two Worlds sice podle tiskových informací vypadalo docela zajímavě, na druhou stranu minulost jeho vývojářů ze studia Reality Pump plná převážně strategických her vzbuzovala jistou nedůvěru. Že to nakonec dopadlo dobře a ze semínka vyrostla zajímavá gamesa už asi víte z naší mega-recenze, a tak je na čase přesvědčit se o tom na vlastní oči.

Kvůli pořízení následujících devíti a půl minut záběrů jsme museli podstoupit několikadenní tůru v těžkém brnění a rozsekat stovky obyvatel zdejšího světa, aby se tak alespoň posmrtně mohli stál naší a především vaší video celebritou. Uvidíte tudíž kostlivce, kteří nám brání ve speleologickém výzkumu podzemí, nekromanty marně bránící černou věž a nebo bandity sloužící jako spolehliví dodavatelé upgradů. Také vám předvedeme škobrtajícího koníka a jeho dva kamarády - Rohatce a Kostíka a chybět nebude ani přehlídka hmyzu včetně bugů.

  • ke stažení ve formátu DivX 5.1 ve vysokém rozlišení 720x528 (91 MB, doporučujeme!)

  • pro pomalejší inet.připojení alternativně v nízkém rozlišení 360x256 (16 MB)

  • v nejsnadněji přístupném, přímo do stránky vloženém streamu z YouTube:




  • Další video-recenze na TISCALI: Test Drive Unlimited, Command & Conquer 3, Ghost Recon Advanced Warfighter 2, STALKER, Gears of War

    Ondřej Broukal
    autorovi je 29 let a vystudoval VŠE v Praze; orientuje se na 3D akce, ale nepohrdne ani pořádným RPGčkem či adventurou; v branži začínal jako redaktor GamePage, poté produkoval pořad Top Games a psal i pro GameStar; nyní je na volné noze a pracuje na vlastních projektech
     
     
    Ondřej Broukal

    Nejnovější články