Video-recenze Turoka
zdroj: tisková zpráva

Video-recenze Turoka

9. 3. 2008 0:00 | Video | autor: Petr Poláček |

Vydali jsme se nakrmit družstvo nepřátel draftovaných z klubů druhohorních predátorů. Nikoliv organickou tkání, nýbrž dobře mířeními salvami z našich zbraní.

Autor: Ondřej Broukal
Publikováno: 9.března 2008


Zvětšit zdroj: tisková zpráva Když je originalita nedostatkovým zbožím, nezbývá než se po nápadech poohlížet jinde. Ideálně v herním dávnověku, kde je k nalezení spousta fosílií, jež by stálo za to oživit. Jedním z posledních příkladů návratu k minulosti je i střílečka Turok, která naštěstí není trapným remakem. S původním titulem má společný akorát název a družstvo nepřátel draftovaných z klubů druhohorních predátorů. My se je vydali nakrmit. Nikoliv organickou tkání, nýbrž dobře mířeními salvami z našich zbraní. A protože lov dinosaurů vypadá na obrazovce moc pěkně a nechtěli jsme vám ho upřít, něco jsme natočili.

Předem ale upozorňujeme, že na tuto video-recenzi by se neměli dívat ochránci vyhynulých zvířat. Naopak krvelační milovníci obrázků Zdeňka Buriana a paleontologové si přijdou na své.



stažitelná verze ve vysokém rozlišení (85 MB, 720x528 - doporučujeme)


Další podobná videa si pusťte v sekci video-recenzí (jinak přístupné z levého menu)

Více o hře Turok: Mega-recenze, Další články

Ondřej Broukal
autorovi je 29 let a vystudoval VŠE v Praze; orientuje se na 3D akce, ale nepohrdne ani pořádným RPGčkem či adventurou; v branži začínal jako redaktor GamePage, poté produkoval pořad Top Games a píše i pro GameStar; nyní je na volné noze a pracuje na vlastních projektech
 
 
Ondřej Broukal

Nejnovější články