Video-recenze Command & Conquer 3
zdroj: tisková zpráva

Video-recenze Command & Conquer 3

24. 4. 2007 0:00 | Video | autor: Petr Poláček |

Z 10-minutového válečného zpravodajství musíme vypíchnout oběd s Avatarem, dopady použití orbitálního kanónu, grimasy hollywoodské hvězdy nebo proměnu krásné slečny grafiky na ohyzdnou babu Lou Detajlovou.

Autor: Ondřej Broukal
Publikováno: 24.dubna 2007


Zvětšit zdroj: tisková zpráva Pod hlavičkou Command & Conquer už vyšla docela slušná řádka her. Kultovní real-time strategie, která slavnou značku zavedla a která patří k legendárním dělníkům betonujícím základy dnes tak populárního žánru, si ovšem na druhé regulérní pokračování musela počkat až do současnosti. V C&C3: Tiberium Wars (textová video-recenze z 30.3.) si opět dávají na kokos znesvářené frakce GDI / Brotherhood of NOD a u toho jsme pochopitelně nemohli chybět.

Na kanálu TISCALI Games proto sledujte naše desetiminutové válečné zpravodajství přímo z bojiště. Z pořízeného záznamu musíme vypíchnout zejména oběd s Avatarem, dopady použití orbitálního kanónu na nepřátelské ležení, grimasy hollywoodské hvězdy a nebo proměnu krásné slečny grafiky na ohyzdnou babu Lou Detajlovou.

  • ke stažení ve formátu DivX 5.1 ve vysokém rozlišení 720x528 (93 MB, doporučujeme!)

  • pro pomalejší inet.připojení alternativně v nízkém rozlišení 360x256 (18 MB)

  • v nejsnadněji přístupném, přímo do stránky vloženém streamu z YouTube:



  • JEŠTĚ DNES NA TISCALI GAMES:

    1. část velkého tématu o historii série Command & Conquer


    O video-recenzích obecně

    Jak můžete vidět, rozšiřujeme nabídku portálu TISCALI Games o další prvek - vlastní komentované video-recenze. Jejich prostřednictvím se vám pokusíme přiblížit hraní několika nejzajímavějších titulů každého měsíce. Chceme, abyste na vlastní oči viděli to, o čem se v našich klasických recenzích pouze dočtete. Chceme, abyste si udělali dokonalý a nezkreslený obrázek o dané hře. Chceme, abyste viděli záběry, které jinde nenajdete. Jsme nicméně teprve na začátku. Do budoucna plánujeme kupříkladu zavedení grafických prvků v podobě info lišt nebo závěrečné shrnující obrazovky. I proto uvítáme vaše postřehy a náměty, jakým směrem se dále ubírat nebo co by se ještě dalo vylepšit.

    O přípravu video-recenzí se bude starat Ondra Broukal, který je nejenom ostříleným recenzentem (GameStar, TISCALI), ale má navíc zkušenosti s prací v televizi (redaktor - GamePage/ČT, dramaturg, producent - Top Games/Top TV) i rozhlase (elév - Český rozhlas). Velký důraz klade na stručnost a výstižnost komentáře a jeho provázání s děním na obrazovce, aby bylo možné vytvořit si jasnou představu o obsahu hry a způsobu jejího hraní. Příjemnou zábavu!

    Další video-recenze: Ghost Recon Advanced Warfighter 2, STALKER, Gears of War

    Ondřej Broukal
    autorovi je 29 let a vystudoval VŠE v Praze; orientuje se na 3D akce, ale nepohrdne ani pořádným RPGčkem či adventurou; v branži začínal jako redaktor GamePage, poté produkoval pořad Top Games a psal i pro GameStar; nyní je na volné noze a pracuje na vlastních projektech
     
     
    Ondřej Broukal

    Nejnovější články