V-Rally 4 předvádí závody do vrchu i z kopce, v písku i sněhu
zdroj: tisková zpráva

V-Rally 4 předvádí závody do vrchu i z kopce, v písku i sněhu

27. 7. 2018 9:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

Letos se po opravdu dlouhé době vrátí stará závodní značka V-Rally. Její předchozí tři díly sice nepatřily ke špice žánru, ale sranda s nimi byla. Čtvrtý díl se nehodlá příliš vzdalovat svému rodokmenu, jak jsem zjistil na vlastní pěst na E3. V-Rally 4 ve mně zanechalo rozporuplné dojmy – potěší nabídka vozů, tratí a disciplín, ale jízdní model v některých z nich to vyloženě přehání s arkádovostí. Nové video vám představí disciplíny Rally a Hillclimb.

Jak můžete sami vidět, V-Rally 4 se opravdu nebere vážně. Všechno je hrozně „hustý“ a „drsný“. Doufám, že tenhle tón nás nebude provázet celou kariérou. V té vás čeká pětice různých odvětví – klasické rally, závody do vrchu, okruhový rallycross, bláznivá Extreme-Khana a souboje bugin. Video níže se zaměřuje na první dvě jmenované.

V rychlém sledu si kromě tratí linoucích se americkou pouští, Afrikou, Japonskem, či Sibiří, můžete povšimnout starých i nových strojů, mezi kterými nechybí vozy značky Lancia, BMW, Porshe a Škoda. V-Rally 4 se v září popere o své místo na trhu s Dakar 18, přičemž její Switch verze dorazí o něco později.

zdroj: Archiv

Nejnovější články