Red Dead Online přidává povolání. Staňte se lovcem hlav, obchodníkem nebo sběratelem

6. 9. 2019 14:30 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Stejně jako GTA Online, i druhý multiplayer od Rockstaru bude žít nejspíš ještě hodně dlouho. V updatu, který do Red Dead Online dorazí příští týden, se dočkáte hned tří nových úkolových linií – všechny tři mají charismatické zadavatele a exkluzivní odměny. Sázíte na kolty, prozkoumávání, anebo na své charisma? Pro každého se tu něco najde!

Zatímco lovci hlav budou hledat a chytat nebezpečné zločince, sběratelé budou stopovat kořist o poznání nevinnější, zato lépe schovanou. Obchodníci zase budou muset pomoct proměnit jeden konkrétní tábor v důležitou část obchodní stezky a postarat se o to, aby byznys jen vzkvétal.

Kromě vybavení a peněz vám odměnou za plnění úkolů budou i nové schopnosti. Pokročilí lovci kriminálníků se dokážou třeba skrčit na koni, obchodníci zase mohou trénovat psy, aby kemp chránili před zloději.

Abyste se mohli stát lovcem hlav, budete si muset pořídit licenci za 15 zlatých cihliček. Výjimku mají předplatitelé Twitch Prime, kteří se propojením účtu ze Social Clubu a Twitche do 8. září mohou tomuto poplatku vyhnout.

zdroj: Archiv

Obchodníci si zas budou muset pořídit řeznický stůl, taktéž za 15 cihel, ale kovbojové ze stáje PlayStation 4 ho dostanou zdarma. Vstupní investici se můžete vyhnout i u sběratele, a to pokud jste v GTA Online posbírali všech 54 schovaných hracích karet.

Zároveň s povoláními Rockstar představil hned dva věrnostní programy pro Red Dead Online. První z nich, Wheeler, Rawson and Co. Club, je zdarma a členství v něm obdrží každý, kdo se na Divoký západ vydá mezi 10. zářím a 18. listopadem. Členové budou automaticky získávat odměny za hraní, od oblečení přes doplňky po nějaké ty dolary.

Druhou variantou je pak placený Outlaw Pass se 70 úrovněmi, který vás bude stát 35 zlatých cihliček, pokud ho ale splníte na maximum, odměny z něj by investici měly vyrovnat a převýšit.

Čerstvý update by do Red Dead Online měl dorazit v úterý 10. září.

Nejnovější články