Psychonauts 2 je bláznivá skákačka nejen díky gravitačním puzzlům
zdroj: tisková zpráva

Psychonauts 2 je bláznivá skákačka nejen díky gravitačním puzzlům

10. 12. 2018 10:54 | Video | autor: Patrik Hajda |

Je to už nějaká doba, co jsme o Psychonauts 2 slyšeli naposledy. Úspěšná crowdfundingová kampaň na Figu z přelomu let 2015 a 2016 tvůrcům přinesla téměř 4 miliony dolarů, další peníze přitekly z kraje roku 2017, kdy se našel vydavatel s chutí investovat 8 milionů. Vydavatel s nejistou budoucností, o kterém se teď hodně mluví. Ano, je to Starbreeze. Nicméně nic nenasvědčuje tomu, že by Psychonauts 2 byla v ohrožení. Právě naopak, představuje se prvním podařeným trailerem.

Nové video není jen hezkým filmečkem s upovídanou dvojicí vyprávějící příběh hry, ale nabízí i pár vteřin nefalšovaných záběrů. Šílená prostředí a prazvláštní postavy jdou ruku v ruce s bláznivou hratelností neobyčejné skákačky.

Ústřední akrobat Razputin Aquato v jednu chvíli balancuje na valící se kouli, následně poskakuje po levitujících dopisech v přítomnosti robotického bosse, aby následně pobíhal po stranách rotující kostky ignorující zákony přitažlivosti. Psychonauts 2 vypadá skvěle a vyjít by měla v příštím roce (původně byla slíbena na letošek).

zdroj: Archiv

Nejnovější články