Outlast 2 vás vyděsí k smrti příští týden společně s kolekcí všech Outlast her
zdroj: tisková zpráva

Outlast 2 vás vyděsí k smrti příští týden společně s kolekcí všech Outlast her

23. 4. 2017 13:45 | Video | autor: Adam Homola |

Demo Outlast 2 jste už vyzkoušeli, a pokud jste odolali s tím, že si raději počkáte na plnou verzi, tak jste se dočkali. Pokračování úspěšného hororu vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One už 25. dubna. 

Společně s druhým dílem se na trh dostane i Outlast Trinity, což je kolekce všech tří her ze série. Tedy Outlast, Outlast: Whistleblower a Outlast 2. Jestliže vás celá série úplně minula, ale chtěli byste si doplnit vzdělání, můžete sáhnout rovnou po Outlast Trinity, která vyjde rovněž v úterý.

„Jediná rozumná možnost je zbláznit se,“ hlásá tiskovka k Outlast 2 a přiložený trailer dává jasně najevo, že tahle hra rozhodně nebude pro slabší žaludky. Ostatně už jednička proslula svou děsivou atmosférou a stylem hororu, který dokázal vystrašit leckterého tvrďáka.

zdroj: tisková zpráva

Outlast 2 se v kůži novináře podíváte na zoubek jedné zdánlivě neřešitelné vraždě. Vyšetřování vás zavede hluboko do pouště v Arizoně a do temných a šílených zákoutí. Jestli si necháte něco tak sugestivního pustit k tělu, to je už na vás a hlavně na vašich nervech. Já Outlast 2 raději vynechám.

zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články