Kooperace ve Splinter Cell: Blacklist bude příběhová, vysvětlují vývojáři
zdroj: tisková zpráva

Kooperace ve Splinter Cell: Blacklist bude příběhová, vysvětlují vývojáři

24. 5. 2013 10:53 | Video | autor: Adam Homola |

Že bude ve Splinter Cell: Blacklist kooperativní režim víme už nějakou dobu. Nedávno vyšel také trailer a teď Ubisoft vydal vývojářský deníček, ve kterém nám tvůrci ke kooperaci i něco málo řeknou. Hlavním prvkem kooperatiovního režimu je asi to, že to nebudou jen tak izolované mapy ve kterých se budete s kamarády vraždit, ale bude to mít i nějaký smysl po příběhové stránce. Co-op bude totiž navázaný na příběh a i samotné mise budou propojeny nějakým vyšším cílem - nepůjde jen dosažení určitého skóre.

Vývojáři se zároveň snaží o elementární variabilitu, a tak nebudou všechny mise stejné. Některé kooperativní mise budou mít striktně stealthové zadání, zatímco v jiných budete muset kombinovat všechny tři postupy - naprostý stealth, agresivní stealth a vyloženě akční přístup. Splinter Cell: Blacklist se vyvíjí primárně v Ubisoft Toronto, ale na kooperativním režimu se prý pracovalo hlavně v Šanghaji.

...

Tamní vývojáři ale nejsou žádní nováčci. V minulosti se podíleli na vývoji předchozích dílů v sérii Splinter Cell, takže se potenciálně není čeho bát. Splinter Cell: Blacklist u nás vyjde 23. srpna 2013 na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Nejnovější články