Nové video ze Splinter Cell: Blacklist ukazuje kooperativní režim
zdroj: tisková zpráva

Nové video ze Splinter Cell: Blacklist ukazuje kooperativní režim

20. 5. 2013 19:01 | Video | autor: Petr Poláček |

Akční hru bez kooperativního módu aby dnes člověk hledal lupou (zdravím Metro: Last Light). Ale nezlobím se, je to příjemný trend. Pokud není kooperativní obsah do hry implementován z donucení a dává koncepčně smysl, vždycky pro něj zvednu ruku. A v případě Splinter Cell: Blacklist mi kooperativní mód smysl dává, dokonce více než nedávno představený Spy vs Mercs multiplayer ve dvou variantách. Ale to už zacházím do oblasti osobních preferencí, místo abych vám jasně a stručně napsal, že v článku na vás čeká video, které kooperativní mód ve Splinter Cell: Blacklist prezentuje.

Video je dost názorné v tom, co kooperace nabídne. Tvůrci pro vás připravili 14 map, na kterých si zahrajete 4 druhy misí. Jeden z vás bude hrát za Sama, druhý za agenta CIA Isaaca Briggse. Bez příkladné spolupráce se přitom neobejdete – některé oblasti vám budou bez pomoci parťáka nepřístupné.

...

Jak je dobrým zvykem většiny videoherních trailerů, prezentuje i tento dohromady slepené útržky a hlášky. Video vás tedy na kooperaci spíše navnadí, než aby by vám ji nějakým způsobem názorně předvedlo. Alespoň ale víte, že něco jako kooperace ve hře bude a nebudete z toho po vydání hry, k němuž dojde 22. srpna, na větvi. A to se počítá.

Nejnovější články